Liu jo - Ferri Merlier

Elk juweel is een gevoel van
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:Liu Jo Smartwatch Rosé, Gouden kleur, Zwart en Silver
Een werkelijk prachtig en ook actueel horloge is Liu Jo's  smartwatch, met een metalen band en een zeker zeer modern design, perfect voor een meisje dat net haar bevestiging heeft gemaakt. Elegant en verfijnd, maar tegelijkertijd boordevol functies van de nieuwste generatie. Dit is het klassieke stijlvolle horloge dat iedereen altijd leuk vindt, omdat het eenvoudig van lijn is, comfortabel en praktisch. Het merk Liu Jo voegt dan dat extra vleugje waarde toe dat zeker geen kwaad kan en niet onopgemerkt blijft door een jong meisje met aandacht voor stijl.

►Bekijk hier onze Liu Jo smartwatch horloges online collectie
https://juwelierferrimerlier.be/Liu-Jo-SmartwatchDisplay : 1.4'' Color IPS touch, met verschillende thema's om uit te kiezen, drie digitale schermen voor de klokfunctie, van klassiek tot modern.
Slimme functies : weergave van oproepen en meldingen, stopwatch, weer, wekker, Music Remote Control, fotoshoot om te verbinden met de smartphone voor fotografie op afstand met zelfontspanner, smartphone zoeken in geval van verlies.
Sportfuncties : stappenteller, rust- en actieve hartslag, ademhalingsoefeningen (met herinnering aan diepe adem), bloedzuurstofverzadiging (vandaag gezocht op online pulsoximeters), polsgevoel, aantal calorieën, afstand, slaapmonitor(om uw toestand van half slaap- en remfase), sedentaire herinnering (“sta even op!”), drinkherinnering om ervoor te
zorgen dat u minstens 2 liter per dag drinkt.
Afmetingen kast : 39 x 34 x 11 mm
CPU : nRF52832
Opslagruimte : 64KB + 512KB
Waterdicht : IP68 (het wordt echter aanbevolen om het niet te lang onder water onder te dompelen)
G-sensor : ST LIS2DH12TR
Kleuren : zwart, zilver en rose goud , goud kleur

De IP68-gecertificeerde behuizing wordt vergezeld door een elegante Milanese mesh-band en drie verschillende kleuren: zwart, grijs en goud. Ondanks de vrij goedkope prijs, is Lui Jo's smartwatch uitgerust met de HR-sensor voor hartslag, het volgen van de meeste typische functies van smartwatches, waaronder verzadiging, slaapbewaking, stappenteller, afstands- en calorieberekening. , het weer en nog veel meer, zoals hierboven vermeld .


Wij begeleiden u graag bij uw keuze van het gepaste juweel of horloge.
 U bent steeds van harte welkom.

 Ferri Merlier

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu